Skip to main content
Ulefos > Aktuelt > Ulefos UltraGrip – udviklet til samling af rør

Ulefos UltraGrip – udviklet til samling af rør

UltraGrip er den ideelle løsning til svært beskadigede, korroderede eller knækkede rør med vanskelig adgang. I en rehabiliteringssituation, hvor en rørsektion skal udskiftes, tilbyder Ulefos gennem UltraGrip-serien en alsidig reparationsløsning, som kan anvendes til mange rørdimensioner, og op til DN600.

Ulefos UltraGrip er en trækfast, fleksibel og robust kobling, der passer til næsten alle rørtyper. Designet og fremstillet efter EN 14525, foruden ISO9001 og miljøstandarden ISO 14001. Alle komponenter i kontakt med drikkevand er drikkevandsgodkendte.

Enkel installation

UltraGrip er nem at installere. Produktet placeres nemt på røret, og strammes nemt med det moment, der er angivet på produktet. Hvor der er begrænset plads, kan boltene også vendes, så tilspænding kan ske fra modsatte side. Blot en momentnøgle er nødvendig for at stramme boltene. Produktet kommer især til sin ret i områder, hvor pladsen er begrænset.

Trækfaste og fleksible koblinger

Boltene på UltraGrip er vendbare, rustfrie, ikke-roterende og nemme at spænde med en momentnøgle. At boltene er vendbare er en klar fordel på steder, hvor der er begrænset plads til montering. UltraGrips unikke “vaffeltætning” sikrer fuld tætning, selv på rør med ru overflade og på korroderede rør og de unikke gribere er meget skånsomme mod røret.

Miljøvenlig overfladebelægning

Rilsan pulverlakering er en holdbar og miljøvenlig overfladebelægning, fri for tungmetalbaserede pigmenter og hærdere. Robust mod deformation og modstår stød og slag under montering. Rilsan er drikkevandsgodkendt og produktet er påført minimum 250 mikron.

Ulefos-Gruppen er eksklusiv leverandør af Viking Johnson i Norden. Produkterne er kendt for sin høje kvalitet i markedet og serien består af forskellige muligheder indenfor pakning og bolte.

Produkter i UltraGrip serien