Skip to main content
Ulefos > Om os

Om os

Ulefos, etableret i 1657, er en af nordens førende virksomheder inden for vandindustrien, og har over 300 ansatte i Sverige, Norge, Finland og Danmark. I Norge har Ulefos ca. 230 ansatte fordelt på 2 lokationer, Ulefoss og Kongsberg. I Danmark er vi 11 ansatte, med kontor og lager i Hvidovre, hvor fra vi servicerer hele landet. Vi vil være førende inden for teknisk udvikling, rådgivning, fremstilling og en leverandør af de mest fremtidsorienterede og bæredygtige løsninger til vores kunder.

De løsninger, vi leverer, er ikke så synlige for de fleste. Størstedelen af vores produkter og løsninger er nedgravet i jorden. Vores produkter er en del af vores vigtigste samfundskritiske infrastrukturer, der sikrer at vand- og kloaksystemet fungerer korrekt for forbrugerne. På denne måde bidrager vi hver eneste dag til at opretholde hverdagen i tusindvis af hjem og industrier.

Vores brøndgods ligger øverst i infrastrukturen, i form af vores dæksler og riste som en naturlig sikring af ethvert gade- og bymiljø. På byggepladserne lægges vores afvandingsrender, samt vores målerbrønde og øvrige VA-produkter installeres, så nybyggeri og renovation tager form og fungerer sikkert mange år frem. I parker, byrum og på kirkegårde skaber vores landskabsarkitektur gode mødesteder, hvor folk færdes.

Vores forretningsområder

VA

Ulefos er en norsk ventilproducent med egen fabrik i Kongsberg. Her produceres hovedparten af vores sortiment inden for VA-teknologi, ud over at vi sælger kvalitetsprodukter fra udvalgte leverandører. Som en nordisk producent har vi fuld kontrol over hele værdikæden fra A til Z, vi kender de nordiske forhold, og vores produkter er testet og lavet til et nordisk klima.

Se vores VA sortiment

Linjeafvanding

Ulefos Filcoten® afvandingsrender er lavet af HPC som står for High Performance Concrete. Det er op til 70% lettere end alm. betonrender, og har en meget høj brudstyrke. Filcoten er fri for opløsningsmidler og andre kemikalier, som er skadelige for miljøet. Filcoten materialet er 100% genanvendelig efter endt levetid.

Se vores linjeafvandings sortiment

Brøndgods

Ulefos er Nordens førende producent af brøndgods med sin egen fabrik Ulefos Jernværk på Ulefoss i Norge. Vores produkter er af højeste kvalitet med lang levetid, produceret med genanvendeligt skrotjern og med vandkraft fra vores eget vandkraftværk. Så vi kan med hånden på hjertet sige at vi tilbyder markedets mest bæredygtige produkter.

Se vores brøndgods sortiment

Landskabsarkitektur

Ulefos producerer og leverer landskabsarkitektur af højeste kvalitet og med laveste mulig påvirkning på miljøet. Vores parkmøbler og ledelinjer findes i parker, bymiljøet og på andre fælles udendørs mødesteder over hele landet. Vi fører også et stort sortiment produkter fra solide og nøje udvalgte kvalitetsleverandører.

Se vores landskabsarkitektur sortiment

Du kan kontakte os her

Ulefos Gruppens koncernledelse

Martin Sagen

CEO
Chief Executive Officer

Jan Halvor Sael

CFO
Chief Financial Officer

Sonja Tørlen

HR Director
Human Resources Director

Torbjørn Iversen

COO
Chief Operating Officer

Lasse Enger-Larsen

Sales- and Marketing Director

Over 370 år med erfaring.

Læs vores historie

Vores værdier

Vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi står for, og hvilke målsætninger vi har. De beskriver hvilken virksomhedskultur Ulefos er opbygget, og er en fælles guide til den måde vi arbejder på.

Læs mere om vores værdier