Skip to main content
Ulefos > Persondata

Ulefos politik for behandling af persondata i vores kundedatabase

Vores mål er at skabe en god oplevelse for dig som kunde, og det er vigtigt for os, at du føler dig sikker på, hvordan vi håndterer dine oplysninger.

Vores kundedatabase indeholder navne og kontaktoplysninger (e-mailadresse, telefonnummer, arbejdsplads) på størstedelen af vores forretningsforbindelser. Oplysningerne bruges til at arrangere møder, overholdelse af gældende aftaler, informere om mulige ændringer af ordrer, teknisk rådgivning, og til at overvåge leverancer til dig som kunde. Ud over dette bruger vi vores kunderegister til direkte markedsføring (e-mail) til at informere om nye produkter, og andre nyheder. Kunderegistret opdateres mindst en gang om året, og gamle personlige data rettes eller slettes.

Kunder der er registreret i vores kundedatabase, har altid ret til at modtage oplysninger om, hvilke oplysninger der er registreret, samt retten til at anmode om, at forkerte oplysninger rettes, og retten til at anmode om, at oplysningerne om dig som kunde slettes. Du har ligeledes mulighed for at afmelde dig vores nyhedsbrev, samt afmelde at din e-mail bruges til markedsføringsformål ved at klikke på “Afmeld”.

Du kan når som helst kontakte os, hvis du vil have dine personlige oplysninger slettet fra vores database. Hvis du vil vide mere, kan du kontakte Ulefos “Persondatakoordinator” i alle spørgsmål vedrørende behandling af personoplysninger og dine rettigheder.

Ulefos Persondatakoordinator:
Jere Nieminen
E-mail: jere.nieminen@ulefos.com

Som registreret kunde har du ret til at klage til Datatilsynet over behandling af dine personoplysninger:

Datatilsynet
Carl Jacobsens Vej 35,
2500 Valby
Tlf.: 33 19 32 00
dt@datatilsynet.dk