Skip to main content
Ulefos > Aktuelt > Martin Sagen – ny CEO i Ulefos-gruppen

Martin Sagen
Ny CEO i Ulefos-gruppen

Birger Solberg fratræder som administrerende direktør for Ulefos-koncernen den 1. januar 2022, efter at have ledet virksomheden siden 2016.


“Ulefos har i den periode, Birger har ledet virksomheden, gennemgået store og krævende forandringsprocesser. Birger har været med til at skabe den platform, som Ulefos nu kan bygge videre på. Som bestyrelsesformand vil jeg takke Birger Solberg for en god indsats og ønske ham held og lykke”,
siger Carl Diderik Cappelen.

Martin Sagen (50) fra Holmestrand tiltræder som ny administrerende direktør, han kommer fra stillingen som administrerende direktør i Speira. Martin har en solid baggrund fra forskellige stillinger i Hydro. Han har blandt andet været fabrikschef hos Hydro Holmestrand, fabrikschef hos Hydro Sunndal og chef for produktion og salg i Hydro Rolled Products Business Unit GE. Martin er uddannet metallurg og civilingeniør fra NTNU.

Martin ser frem til at starte i Ulefos:

“Ulefos er en traditionsrig og bæredygtig virksomhed med et veletableret brand. Jeg har et brændende engagement for industrien og har et godt kendskab til de fleste processer i værdikæden. Sammen med medarbejderne bliver det spændende at føre forretningen videre mod visionen om at blive den foretrukne leverandør af ren vandforsyning og bæredygtighed.”

Vi ønsker Martin velkommen til Ulefos!

Ulefoss, 14. desember 2021
Carl Diderik Cappelen
Bestyrelsesformand
Ulefos-gruppen